Personel Rehberi

Tüm Birimler / Gıda Mühendisliği Bölümü

User profile picture
Prof. Dr. Rasim Alper ORAL
rasim.oral
btu.edu.tr
Mimar Sinan Yerleşkesi
E Blok / 318
Kromatografik analizler
Enzimatik olmayan esmerleşme reaksiyonları
Mikroenkapsülasyon
Katma değeri yüksek bileşenlerin saflaştırılması
Kromatografik analizler
Enzimatik olmayan esmerleşme reaksiyonları
Mikroenkapsülasyon
Katma değeri yüksek bileşenlerin saflaştırılması
Gıda Mühendisliği Bölümü
(Bölüm Başkanı)
300 35 74
Gıda Mühendisliği Enstitü-ABD 
(ABD Başkanı)
300 35 74
User profile picture
Doç. Dr. Aycan YİĞİT ÇINAR
aycan.cinar
btu.edu.tr
Mimar Sinan Yerleşkesi
E Blok / 317
Mikrobiyoloji
Gıda mikrobiyolojisi
Doğal antimikrobiyal maddeler
Doğal antikanserojen maddeler
Mikrobiyoloji
Gıda mikrobiyolojisi
Doğal antimikrobiyal maddeler
Doğal antikanserojen maddeler
Gıda Mühendisliği Bölümü
(Bölüm Başkan Yardımcısı)
300 37 40
Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları Birimi
(Üye)
User profile picture
Dr. Öğr. Üyesi Nadide SEYHUN
nadide.seyhun
btu.edu.tr
Mimar Sinan Yerleşkesi
E Blok / 427-A
Gıdalarda Temel İşlemler
Enkapsülasyon
Fonksiyonel Gıdalar
Gıdaların Isıl İşlenmesi
Gıdalarda Temel İşlemler
Enkapsülasyon
Fonksiyonel Gıdalar
Gıdaların Isıl İşlenmesi
Gıda Mühendisliği Bölümü
(Bölüm Başkan Yardımcısı)
808 10 27
User profile picture
Prof. Dr. Ayça Meriç HASANOĞLU
ayca.hasanoglu
btu.edu.tr
Mimar Sinan Yerleşkesi
E Blok / 327
Membran prosesleri
Kütle transferi
Ayırma işlemleri
Atık su arıtma
Membran prosesleri
Kütle transferi
Ayırma işlemleri
Atık su arıtma
Gıda Mühendisliği Bölümü
808 11 02
User profile picture
Prof. Dr. Gökçen YILDIZ
gokcen.yildiz
btu.edu.tr
Mimar Sinan Yerleşkesi
E Blok / 314
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi
Gıdalarda Kurutma Teknolojisi
Fonksiyonel Gıdalar
Fermente Gıdalar
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi
Gıdalarda Kurutma Teknolojisi
Fonksiyonel Gıdalar
Fermente Gıdalar
Gıda Mühendisliği Bölümü
300 35 02
User profile picture
Doç. Dr. Ayşe Neslihan DÜNDAR
ayse.dundar
btu.edu.tr
Mimar Sinan Yerleşkesi
E Blok / 320
Tahıl teknolojisi
Tahıl kimyası
Gıda kimyası
Nanoteknoloji
Tahıl teknolojisi
Tahıl kimyası
Gıda kimyası
Nanoteknoloji
Gıda Mühendisliği Bölümü
300 35 01
User profile picture
Doç. Dr. Furkan Türker SARICAOĞLU
furkan.saricaoglu
btu.edu.tr
Mimar Sinan Yerleşkesi
E Blok / 315
Et Bilimi ve Teknolojisi
Yenilebilir ambalaj
Gıdaların Reolojik özellikleri
Nanoteknoloji, Nanolif ambalaj
Et Bilimi ve Teknolojisi
Yenilebilir ambalaj
Gıdaların Reolojik özellikleri
Nanoteknoloji, Nanolif ambalaj
Gıda Mühendisliği Bölümü
300 36 67
User profile picture
Dr. Öğr. Üyesi Adnan Fatih DAĞDELEN
adnan.dagdelen
btu.edu.tr
Mimar Sinan Yerleşkesi
E Blok / 310
Gıda ile temas eden madde ve malzemeler
Enstrümantal gıda ve ambalaj analizleri
Migrasyon analizleri
ISO/IEC 17025 Laboratuvar Akreditasyonu
Gıda ile temas eden madde ve malzemeler
Enstrümantal gıda ve ambalaj analizleri
Migrasyon analizleri
ISO/IEC 17025 Laboratuvar Akreditasyonu
Merkezi Araştırma Laboratuvarı Müdürlüğü
(Müdür Yardımcısı)
300 33 22
Gıda Mühendisliği Bölümü
300 37 83
İşletmede Mesleki Eğitim Programı
300 37 83
User profile picture
Dr. Öğr. Üyesi Seda ALTUNTAŞ
seda.altuntas
btu.edu.tr
Mimar Sinan Yerleşkesi
E Blok / 316
Gıda Mikrobiyolojisi
Arıcılık Ürünleri
Biyoaktif Süt Peptitleri
Süt ve Ürünleri Teknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Arıcılık Ürünleri
Biyoaktif Süt Peptitleri
Süt ve Ürünleri Teknolojisi
Gıda Mühendisliği Bölümü
300 35 15
User profile picture
Dr. Öğr. Üyesi Zehra İrem YILDIZ
zehra.yildiz
btu.edu.tr
Mimar Sinan Yerleşkesi
E Blok / 317
Gıda katkı maddeleri
Nanoenkapsülasyon
Fonksiyonel nanolifler
Nanomalzeme üretimi ve uygulamaları
Gıda katkı maddeleri
Nanoenkapsülasyon
Fonksiyonel nanolifler
Nanomalzeme üretimi ve uygulamaları
Gıda Mühendisliği Bölümü
808 10 91
User profile picture
Arş. Gör. Dr. Hüseyin DEMİRCAN
huseyin.demircan
btu.edu.tr
Mimar Sinan Yerleşkesi
E Blok / 301
Mikroenkapsülasyon
Gıda Reolojisi
Kromatografik analizler
Gıda Bilimleri
Mikroenkapsülasyon
Gıda Reolojisi
Kromatografik analizler
Gıda Bilimleri
Gıda Mühendisliği Bölümü
300 35 46
User profile picture
Arş. Gör. Esranur TAN
esranur.tan
btu.edu.tr
Mimar Sinan Yerleşkesi
E Blok / 316
Membran Ayırma Prosesleri
Enkapsülasyon
Gıda Mikrobiyolojisi
Reaksiyon Kinetiği
Membran Ayırma Prosesleri
Enkapsülasyon
Gıda Mikrobiyolojisi
Reaksiyon Kinetiği
Gıda Mühendisliği Bölümü
808 11 37
User profile picture
Arş. Gör. Fatma Tuba KIRAÇ DEMİREL
tuba.kirac
btu.edu.tr
Mimar Sinan Yerleşkesi
E Blok / 316
Gıda Kimyası
Biyoaktif Gıda Bileşenleri
Biyobozunur Gıda Ambalaj Malzemeleri
Bitkisel Proteinler
Gıda Kimyası
Biyoaktif Gıda Bileşenleri
Biyobozunur Gıda Ambalaj Malzemeleri
Bitkisel Proteinler
Gıda Mühendisliği Bölümü
300 37 74
User profile picture
Arş. Gör. Mahmud Ekrem PARLAK
ekrem.parlak
btu.edu.tr
Mimar Sinan Yerleşkesi
E Blok / 301
Yığın ve Yüzey Reolojisi
Biyobozunur Ambalajlar
Protein Kimyasi
Nanoteknoloji
Yığın ve Yüzey Reolojisi
Biyobozunur Ambalajlar
Protein Kimyasi
Nanoteknoloji
Gıda Mühendisliği Bölümü
808 10 42
User profile picture
Arş. Gör. Sebahat ÖZDEMIR
sebahat.ozdemir
btu.edu.tr
Mimar Sinan Yerleşkesi
E Blok / 316
Temel İşlemler
Isı ve Kütle Transferi
Ekstrüzyon Teknolojisi
Tahıl İşleme Teknolojisi
Temel İşlemler
Isı ve Kütle Transferi
Ekstrüzyon Teknolojisi
Tahıl İşleme Teknolojisi
Gıda Mühendisliği Bölümü
300 37 38
User profile picture
Gıda Kimyası
Termal Proses
Maillard Reaksiyonu
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi
Gıda Kimyası
Termal Proses
Maillard Reaksiyonu
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi
Gıda Mühendisliği Bölümü
300 37 84
User profile picture
Serpil ÇİLESİZ
serpil.cilesiz
btu.edu.tr
Mimar Sinan Yerleşkesi
G Blok / 422
Bölüm Yazışmaları.


Bölüm Yazışmaları.


Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi
(Bilgisayar İşletmeni)
808 11 15
Biyomühendislik Bölümü
(Bölüm Sekreteri)
808 11 15
Çevre Mühendisliği Bölümü
(Bölüm Sekreteri)
808 11 15
Fizik Bölümü
(Bölüm Sekreteri)
808 11 15
Gıda Mühendisliği Bölümü
(Bölüm Sekreteri)
808 11 15
Kimya Bölümü
(Bölüm Sekreteri)
808 11 15
Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü
(Bölüm Sekreteri)
808 11 15
Polimer Malzeme Mühendisliği Bölümü
(Bölüm Sekreteri)
808 11 15
Gıda Mühendisliği Bölümü E Blok Lab-339







Gıda Mühendisliği Bölümü
808 11 64
Gıda Mühendisliği Bölümü E Blok Lab-341







Gıda Mühendisliği Bölümü
808 11 65