Personel Rehberi
Tüm Birimler / Gıda Mühendisliği Bölümü

Kromatografik analizler
Enzimatik olmayan esmerleşme reaksiyonları
Mikroenkapsülasyon
Katma değeri yüksek bileşenlerin saflaştırılması
Enzimatik olmayan esmerleşme reaksiyonları
Mikroenkapsülasyon
Katma değeri yüksek bileşenlerin saflaştırılması
Kromatografik analizler
Enzimatik olmayan esmerleşme reaksiyonları
Mikroenkapsülasyon
Katma değeri yüksek bileşenlerin saflaştırılması
Enzimatik olmayan esmerleşme reaksiyonları
Mikroenkapsülasyon
Katma değeri yüksek bileşenlerin saflaştırılması
Gıda Mühendisliği Bölümü
(Bölüm Başkanı)
(Bölüm Başkanı)
300 35 74
Gıda Mühendisliği Enstitü-ABD
(ABD Başkanı)
(ABD Başkanı)
300 35 74

Gıda mikrobiyolojisi
Arıcılık ürünleri
Doğal antimikrobiyal maddeler
Doğal antikanserojen maddeler
Arıcılık ürünleri
Doğal antimikrobiyal maddeler
Doğal antikanserojen maddeler
Gıda mikrobiyolojisi
Arıcılık ürünleri
Doğal antimikrobiyal maddeler
Doğal antikanserojen maddeler
Arıcılık ürünleri
Doğal antimikrobiyal maddeler
Doğal antikanserojen maddeler
Gıda Mühendisliği Bölümü
(Bölüm Başkan Yardımcısı)
(Bölüm Başkan Yardımcısı)
300 37 40
Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları Birimi
(Üye)
(Üye)

Gıdalarda Temel İşlemler
Fonksiyonel Gıdalar
Enkapsülasyon
Gıdaların Isıl İşlenmesi
Fonksiyonel Gıdalar
Enkapsülasyon
Gıdaların Isıl İşlenmesi
Gıdalarda Temel İşlemler
Fonksiyonel Gıdalar
Enkapsülasyon
Gıdaların Isıl İşlenmesi
Fonksiyonel Gıdalar
Enkapsülasyon
Gıdaların Isıl İşlenmesi
Gıda Mühendisliği Bölümü
(Bölüm Başkan Yardımcısı)
(Bölüm Başkan Yardımcısı)
808 10 27

Membran prosesleri
Kütle transferi
Ayırma işlemleri
Kütle transferi
Ayırma işlemleri
Membran prosesleri
Kütle transferi
Ayırma işlemleri
Kütle transferi
Ayırma işlemleri
Gıda Mühendisliği Bölümü
808 11 02

Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi
Gıdalarda Kurutma Teknolojisi
Fonksiyonel Gıdalar
Fermente Gıdalar
Gıdalarda Kurutma Teknolojisi
Fonksiyonel Gıdalar
Fermente Gıdalar
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi
Gıdalarda Kurutma Teknolojisi
Fonksiyonel Gıdalar
Fermente Gıdalar
Gıdalarda Kurutma Teknolojisi
Fonksiyonel Gıdalar
Fermente Gıdalar
Gıda Mühendisliği Bölümü
300 35 02

Tahıl teknolojisi
Tahıl kimyası
Gıda kimyası
Nanoteknoloji
Tahıl kimyası
Gıda kimyası
Nanoteknoloji
Tahıl teknolojisi
Tahıl kimyası
Gıda kimyası
Nanoteknoloji
Tahıl kimyası
Gıda kimyası
Nanoteknoloji
Gıda Mühendisliği Bölümü
300 35 01

Et Bilimi ve Teknolojisi
Yenilebilir ambalaj
Gıdaların Reolojik özellikleri
Nanoteknoloji, Nanolif ambalaj
Yenilebilir ambalaj
Gıdaların Reolojik özellikleri
Nanoteknoloji, Nanolif ambalaj
Et Bilimi ve Teknolojisi
Yenilebilir ambalaj
Gıdaların Reolojik özellikleri
Nanoteknoloji, Nanolif ambalaj
Yenilebilir ambalaj
Gıdaların Reolojik özellikleri
Nanoteknoloji, Nanolif ambalaj
Gıda Mühendisliği Bölümü
300 36 67

Gıda ile temas eden madde ve malzemeler
Enstrümantal gıda ve ambalaj analizleri
Migrasyon analizleri
ISO/IEC 17025 Laboratuvar Akreditasyonu
Enstrümantal gıda ve ambalaj analizleri
Migrasyon analizleri
ISO/IEC 17025 Laboratuvar Akreditasyonu
Gıda ile temas eden madde ve malzemeler
Enstrümantal gıda ve ambalaj analizleri
Migrasyon analizleri
ISO/IEC 17025 Laboratuvar Akreditasyonu
Enstrümantal gıda ve ambalaj analizleri
Migrasyon analizleri
ISO/IEC 17025 Laboratuvar Akreditasyonu
Merkezi Araştırma Laboratuvarı Müdürlüğü
(Müdür Yardımcısı)
(Müdür Yardımcısı)
300 33 22
Gıda Mühendisliği Bölümü
300 37 83
İşletmede Mesleki Eğitim Programı
300 37 83

Enkapsülasyon
Gıda Reolojisi
Protein Modifikasyonu
Tasarım, Optimizasyon ve Modelleme
Gıda Reolojisi
Protein Modifikasyonu
Tasarım, Optimizasyon ve Modelleme
Enkapsülasyon
Gıda Reolojisi
Protein Modifikasyonu
Tasarım, Optimizasyon ve Modelleme
Gıda Reolojisi
Protein Modifikasyonu
Tasarım, Optimizasyon ve Modelleme
Gıda Mühendisliği Bölümü
300 35 46

Gıda Mikrobiyolojisi
Arıcılık Ürünleri
Biyoaktif Süt Peptitleri
Süt ve Ürünleri Teknolojisi
Arıcılık Ürünleri
Biyoaktif Süt Peptitleri
Süt ve Ürünleri Teknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Arıcılık Ürünleri
Biyoaktif Süt Peptitleri
Süt ve Ürünleri Teknolojisi
Arıcılık Ürünleri
Biyoaktif Süt Peptitleri
Süt ve Ürünleri Teknolojisi
Gıda Mühendisliği Bölümü
300 35 15

Gıda katkı maddeleri
Nanoenkapsülasyon
Fonksiyonel nanolifler
Nanomalzeme üretimi ve uygulamaları
Nanoenkapsülasyon
Fonksiyonel nanolifler
Nanomalzeme üretimi ve uygulamaları
Gıda katkı maddeleri
Nanoenkapsülasyon
Fonksiyonel nanolifler
Nanomalzeme üretimi ve uygulamaları
Nanoenkapsülasyon
Fonksiyonel nanolifler
Nanomalzeme üretimi ve uygulamaları
Gıda Mühendisliği Bölümü
808 10 91

Membran Ayırma Prosesleri
Enkapsülasyon
Gıda Mikrobiyolojisi
Reaksiyon Kinetiği
Enkapsülasyon
Gıda Mikrobiyolojisi
Reaksiyon Kinetiği
Membran Ayırma Prosesleri
Enkapsülasyon
Gıda Mikrobiyolojisi
Reaksiyon Kinetiği
Enkapsülasyon
Gıda Mikrobiyolojisi
Reaksiyon Kinetiği
Gıda Mühendisliği Bölümü
808 11 37

Gıda Kimyası
Biyoaktif Gıda Bileşenleri
Biyobozunur Gıda Ambalaj Malzemeleri
Bitkisel Proteinler
Biyoaktif Gıda Bileşenleri
Biyobozunur Gıda Ambalaj Malzemeleri
Bitkisel Proteinler
Gıda Kimyası
Biyoaktif Gıda Bileşenleri
Biyobozunur Gıda Ambalaj Malzemeleri
Bitkisel Proteinler
Biyoaktif Gıda Bileşenleri
Biyobozunur Gıda Ambalaj Malzemeleri
Bitkisel Proteinler
Gıda Mühendisliği Bölümü
300 37 74

Yığın ve Yüzey Reolojisi
Biyobozunur Ambalajlar
Protein Kimyasi
Nanoteknoloji
Biyobozunur Ambalajlar
Protein Kimyasi
Nanoteknoloji
Yığın ve Yüzey Reolojisi
Biyobozunur Ambalajlar
Protein Kimyasi
Nanoteknoloji
Biyobozunur Ambalajlar
Protein Kimyasi
Nanoteknoloji
Gıda Mühendisliği Bölümü
808 10 42

Temel İşlemler
Isı ve Kütle Transferi
Ekstrüzyon Teknolojisi
Protein Modifikasyonu
Isı ve Kütle Transferi
Ekstrüzyon Teknolojisi
Protein Modifikasyonu
Temel İşlemler
Isı ve Kütle Transferi
Ekstrüzyon Teknolojisi
Protein Modifikasyonu
Isı ve Kütle Transferi
Ekstrüzyon Teknolojisi
Protein Modifikasyonu
Gıda Mühendisliği Bölümü
300 37 38

Gıda Kimyası
Termal Proses
Maillard Reaksiyonu
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi
Termal Proses
Maillard Reaksiyonu
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi
Gıda Kimyası
Termal Proses
Maillard Reaksiyonu
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi
Termal Proses
Maillard Reaksiyonu
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi
Gıda Mühendisliği Bölümü
300 37 84

Serpil ÇİLESİZ
Mimar Sinan Yerleşkesi
G Blok / 422
serpil.cilesiz
btu.edu.trG Blok / 422
Bölüm Yazışmaları.
Bölüm Yazışmaları.
Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi
(Bilgisayar İşletmeni)
(Bilgisayar İşletmeni)
808 11 15
Biyomühendislik Bölümü
(Bölüm Sekreteri)
(Bölüm Sekreteri)
808 11 15
Çevre Mühendisliği Bölümü
(Bölüm Sekreteri)
(Bölüm Sekreteri)
808 11 15
Fizik Bölümü
(Bölüm Sekreteri)
(Bölüm Sekreteri)
808 11 15
Gıda Mühendisliği Bölümü
(Bölüm Sekreteri)
(Bölüm Sekreteri)
808 11 15
Kimya Bölümü
(Bölüm Sekreteri)
(Bölüm Sekreteri)
808 11 15
Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü
(Bölüm Sekreteri)
(Bölüm Sekreteri)
808 11 15
Polimer Malzeme Mühendisliği Bölümü
(Bölüm Sekreteri)
(Bölüm Sekreteri)
808 11 15
Gıda Mühendisliği Bölümü E Blok Lab-339
Gıda Mühendisliği Bölümü
808 11 64
Gıda Mühendisliği Bölümü E Blok Lab-341
Gıda Mühendisliği Bölümü
808 11 65